ЗАВТРАк ШЕФА

@chefsbreakfast Like 0
Is this your channel? Confirm ownership for additional features

Сообщество поваров, в котором вместе, в общении и обмене опытом, возможно достигать больших профессиональных высот.
Самое интересное: для поваров и про поваров на канале.
📩@olganikifor / www.bestchefs.ru
Channel's geo & Language
Russian, Russian


Channel's geo
Russian
Channel language
Russian
Category
Food & Cooking
Added to index
14.03.2021 16:05
19 Sep 2021, 15:39 (123 days ago)
#видеодайджест

Видео для вдохновения!
Ролик про ресторан Grön, его шеф-повара, фермерские продукты и скандинавскую кухню.
_____

Как личный бренд помогает бизнесу? Встреча с мясным хулиганом.
_____

Василий Емельяненко в гостях у шеф-повара Андрея Матюхи.
Ресторан Угли-угли
_____

Интервью-сюрприз. Реакция шеф-повара Марка Лундгаарда (ресторан Kong Hans Kælder) о присуждении второй звезды Michelin.
_____

Русский Север: смерть исконной красоты. Фильм Ильи Варламова при участии Евгения Викентьева.

_____
Еще раз про альтернативные продукты. Видео с основателями Greenwise Артемом Пономаревым и Юлией Марсель, а также с рестораторами и шеф-поварами Иваном и Сергеем Березуцкими. Таймкод в описании к видео.
Farm-to-fork at Michelin-star restaurant Grön in Helsinki
An original Badass Food Stories production exploring how locally produced vegetables and plants are celebrated at a Michelin-star restaurant in Helsinki, Finland. When we were asked to produce an episode about Nordic produce for the 2021 MICHELIN Star Revelation for Nordic Countries , we immediately felt the importance about talking about plant-based - and this is the result. Watch chef Toni Kostian when he harvests from farms and wild nature to cook innovative new-nordic dishes at restaurant Grön. At Grön they make tasty, focused, plant-based and inspiring food that has a strong emphasis on high-quality. They offer two menu options from which one is fully vegan. The food is based on seasonal, organic, wild and the Scandinavian produce. What grows now determinant their menu. A tribute to creativity, the wild and us all. Follow chef Toni: https://www.instagram.com/tonikostian/ Restaurant Grön: https://www.instagram.com/restaurantgron/ Thank you MyHelsinki for inviting us to Helsinki, and making part of this…