Нобелевка. Наука, Бизнес, Саморазвитие.

@NobelePrize خوش می آید 0
آیا این کانال شماست؟ برای ویژگی های اضافی مالکیت را تأیید کنید

Приветствую вас на моем канале!
Я собираюсь пройти путь от обычного аспиранта до лауреата Нобелевской премии.
ژئو و زبان کانال
روسیه, روسی


ژئو کانال
روسیه
زبان کانال
روسی
رسته
کسب و کار و استارت آپ ها
اضافه شده به شاخص
04.04.2018 05:19
آمار انتشار #10:
هیچ کدامی از کانال ها این نشریه را سهم نگذاشتند
Post views:
تاریخ
افزایش
کل
Thu, 28 Oct
+21
21